Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валерій Баранов налагоджує прозору систему закупівель

18 березня 2014 - 10:00

Валерій Баранов налагоджує прозору систему закупівель

Голова  облдержадміністрації Валерій Баранов наголошує на необхідності зробити всі операції з використанням державних коштів та коштів обласного бюджету відкритими і зрозумілими для громадськості. Більше того, переконаний керівник регіону, пересічні громадяни та представники бізнес-структур повинні мати можливість брати участь у процесі тендерних закупівель.

Цими днями розпочинаються тендерні закупівлі путівок до дитячих оздоровчих центрів, які зможуть прийняти дітей у рамках оздоровчої кампанії з 1 червня 2014 року. 

У цьому році планується оздоровити 2465 дітей (у 2013 році – 2464 дитини).

Пропонуються такі лоти:

ЛОТ 1 – оздоровлення 71 дитини-інваліда інтернатних установ соціальної сфери (планується в Якимівському районі, с. Богатир);

ЛОТ 2 – 160 путівок для дітей віком від 4 до 6 років (м. Бердянськ);

ЛОТ 3 – 640 путівок для дітей пільгових категорій (м. Бердянськ);

ЛОТ 4 – 640 путівок для дітей пільгових категорій (Приморський район);

ЛОТ 5 – 954 путівки для дітей пільгових категорій (Якимівський район).

При розподілі путівок на лоти враховувались такі критерії: територіальний принцип (Приморський та Якимівський райони, м. Бердянськ), що дозволить зберегти бюджетні кошти районів області на перевезення дітей до місць оздоровлення та у зворотному напрямку.

Пільгові категорії дітей, які підлягають оздоровленню:

- діти-інваліди з розумовими та фізичними відхиленнями інтернатних установ Департаменту соціального захисту населення, яким необхідні спеціальні умови для перебування, у тому числі кліматичні (відсутність глибоководної водойоми), 71 дитина-інвалід має медичні показання;

- діти віком від 4 до 6 років разом з батьками – необхідно розглядати заклади, розташовані на території м. Бердянськ, у зв’язку з близьким розташуванням лікульних закладів (подано 160 заяв від батьків дітей віком від 4 до 6 років).

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також