Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Нагороди чекають переможців конкурсу «Господиня свого краю»

25 лютого 2014 - 12:39

Нагороди чекають переможців конкурсу «Господиня свого краю»

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Андрія Запорожченка відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможців конкурсу «Господиня свого краю».

Цього року це вже ХІІ за ліком змагання запорізького жіноцтва, яке представляє різні сфери життєдіяльності. У конкурсі взяли участь 175 жінок з усіх районів області, тоді як торік було 111 учасниць, що свідчить про зростання його авторитету й популярності у запоріжанок.

Вони змагалися за перемогу в 15-ти номінаціях: “Жінка –  берегиня свого роду”, “Жінка –  працівник засобів масової інформації”, “Жінка –  працівник охорони здоров’я”, “Жінка – працівник малого та середнього бізнесу”, “Жінка –  працівник сфери соціального захисту населення”, “Жінка –  військовослужбовець та працівник Збройних сил України”, “Жінка –  керівник підприємства”, “Жінка –  працівник агропромислового комплексу”, “Жінка – працівник правоохоронних, судових органів, нотаріату та адвокатури”, “Жінка –  спортсменка”, “Жінка –  громадський діяч”, “Жінка –  працівник освіти і науки ”,  “Жінка –  працівник культури та мистецтва”, “Жінка – представник органів виконавчої влади”, “Жінка –  працівник фінансових та банківських установ”.

Найбільше своїх представниць делегували традиційно жіночі професійні спільноти, такі як освітяни, медики, працівники соціальної сфери, культури. Також вагомо представлені громадські діячі, працівники малого та середнього бізнесу, агропромислового комплексу.

За рішенням конкурсної комісії визначено 36 переможців за всіма номінаціями. Їх нагородження традиційно відбудеться напередодні жіночого свята – 8 Березня.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Запорізький бізнес: економити електроенергію – це важливо

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 440 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 887-го дня війни