Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На приведення у належний стан запорізьких залізничних вокзалів буде витрачено 5 млн. грн.

17 лютого 2014 - 15:00

На приведення у належний стан запорізьких залізничних вокзалів буде витрачено 5 млн. грн.

На минулій апаратній нараді з питань життєдіяльності регіону голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко висловив низку зауважень щодо роботи Запорізької дирекції Придніпровської залізної дороги, зокрема, щодо утримання вокзалів. Роботу з ліквідації недопрацювань вже розпочато.

Як повідомив начальник Запорізької дирекції Придніпровської залізної дороги Віктор Спис, з лінійним відділом міліції на станції «Запоріжжя-1» розроблено спільні заходи щодо перевірки електропоїздів з несанкціонованої торгівлі. Були комісійно обслідувані всі 14 приміських електропоїздів, з усіма провідниками проведено роз’яснювальну роботу щодо культури обслуговування пасажирів.

- Ми комісійно обслідували зовнішні туалети вокзалів «Запоріжжя-1» та «Запоріжжя-2», спланували заходи з їх ремонту. Буде відремонтовано фасад будівлі вокзалу «Запоріжжя-2», вікна буде замінено на металопластикові. Крім того, в наших планах замінити двері, комунікації, виконати косметичний ремонт всередині об’єкту тощо. Загалом на всі роботи планується витратити близько  5 млн. грн., - зазначив Віктор Спис.

За словами начальника Запорізької дирекції, стару будівлю вокзалу «Запоріжжя-2», побудовану ще в дореволюційні часи, буде реконструйовано, і там буде створено музейний комплекс.

Олександр Пеклушенко висловив свою вдячність за розуміння ситуації та готовність виділити кошти на проведення необхідних робіт керівництву Придніпровської залізниці. За його дорученням на ім’я начальника Придніпровської залізниці Ігоря Гладкіх буде направлено лист-подяку за оперативне втручання у вирішення проблем.

- Крім виконання всіх необхідних ремонтних робіт, необхідно звернути увагу на питання, що не потребують фінансових витрат. Це перш за все стосується роботи з людьми: персонал залізниці завжди має бути привітним та доброзичливим, адже це – вкрай важливо, - наголосив Олександр Пеклушенко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Запорізький бізнес: економити електроенергію – це важливо

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 440 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 887-го дня війни