Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги зацікавлених осіб!

10 лютого 2014 - 12:17

Всеукраїнською ГО “Українська асоціація маркетингу”, Українським національним комітетом Міжнародної Торгової палати спільно з компанією соціального маркетингу “О Два”, до складу якої входить ГО “Центр соціального лідерства”, в Києві 17 квітня 2013 року було успішно організовано і проведено перший форум “Найкращі соціальні проекти України”.

     Головною метою заходу є створення перспективної інформаційної платформи для виявлення та заохочення найкращих соціальних програм, проектів і практик, що реалізуються державними структурами, бізнес – компаніями та громадськими організаціями України. Форум спрямований на налагодження конструктивного діалогу у площині “влада – бізнес – наука – освіта – суспільство” задля вирішення основних проблем соціальної сфери України.

     Проведення заходу підтримали: Міністерство соціальної політики України, Міністерство освіти і науки України, Міністерство сім’ї, молоді та спорту України, Міністерство культури, Київська міська державна адміністрація.

     В заході взяли участь представники влади, бізнесу, НГО, міжнародних та громадських організацій із 18–ти областей України, 43 організації представили свої соціальні проекти, понад 500 осіб відвідали форум.

За результатом форуму, вперше в Україні було видано каталог “Найкращі соціальні проекти України, в якому систематизовано 51 соціальний проект, а також представлено Проект Національної декларації соціальної відповідальності, підписантами якої стали 39 організацій та установ різних форм власності. Докладніше: www.forum.o2.ua.

Організатори запрошують до участі у другому Національному форумі “Найкращі соціальні проекти України”, який орієнтовно відбудеться 24-25 квітня 2014 року, м. Київ, вул. Хрещатик, 2 “Український дім”, 10.00-18-00.

Для представників ОДА участь у заході безкоштовна за умови пред’явлення запрошення від оргкомітету, для отримання якого необхідно зареєструватися за посиланням http://forum.o2.ua/ua/reqister  не пізніше 30 березня 2014 року.

Організатори розраховують на інформаційну підтримку запланованого заходу, участь підприємств та організацій області, які матимуть змогу представити свої соціальні проекти та програми на експозиції “Найкращі соціальні проекти України” та подати інформацію про себе до  каталогу.

 За додатковою інформацією слід звертатися до Оргкомітету за тел.: + 38 (044) 591848, + 38 (044) 2230932. Контактна особа: Іванісова Тетяна, е-mail: bsp@o2.ua

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 860-го дня війни

Чотири автобуси – чотири порушення: в Запоріжжі перевірили транспорт на внутрішньообласних маршрутах

Благодійний фонд «Світ Україна. Пологи» об’єднав волонтерів із золотими серцями

Ми сильні, бо ми – українці! – переконаний військовослужбовець Олександр Колісніченко

Українцям за кордоном продовжать можливість ДНК-тестування для пошуку рідних

Як отримати грант до 15 тисяч доларів українським підприємицям

Вступна кампанія до профтехів: оголошено старт

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти завдали 429 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 858-го дня війни

В Запоріжжі відзначили 32-річчя військової частини 3026 Нацгвардії України

Повне знеструмлення підприємства: як уникнути техногенної катастрофи