Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Зимова спартакіада з науково-технічної творчості зібрала юні таланти

29 січня 2014 - 15:47

Зимова спартакіада з науково-технічної творчості зібрала юні таланти

На базі Запорізького обласного Центру «Грані» відбулася обласна зимова спартакіада з науково-технічної творчості учнівської молоді. В заході, який проводився за п’ятьма профілями, взяли участь понад 120 учнів з 25 позашкільних закладів Запорізької та Дніпропетровської областей.

Ці заходи пройшли у рамках Програми розвитку освіти Запорізької області і були приурочені до Всеукраїнського тижня науки і техніки, а також присвячені 75-річчю утворення Запорізької області. Про це повідомив Департамент освіти і науки облдержадміністрації.

У конкурсі з авіамоделювання учасники змагалися в шести класах кімнатних моделей–планерів, які були зроблені з бальзи. За результатами конкурсу перше місце посіла команда Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району м. Запоріжжя, друге місце – команда Центру «Грані» м. Запоріжжя, третє – команда Центру дитячої та юнацької творчості м. Токмака.

Юні автомоделісти продемонстрували свою майстерність у запуску восьми класів трасових моделей, сконструйованих та виготовлених в гуртках автомоделювання. Призові командні місця вибороли вихованці Будинку дитячої творчості м.Оріхова та Центру «Грані» м. Запоріжжя.

У конкурсі з фотоаматорства перемогли команди, які представляли Центр «Грані» м. Запоріжжя, Центр дитячої та юнацької творчості м. Дніпрорудне та Центр дитячої та юнацької творчості Новомиколаївського району.

У конкурсі з інформаційних технологій перше місце посіла команда станції юних техніків м. Запоріжжя, друге місце – Центру «Грані» м. Запоріжжя, третє – збірна команда м. Мелітополя.

У конкурсі з радіозв'язку на коротких хвилях вибороли першість учасники зі шкільних колективних радіостанцій с. Біленьке Запорізького району, смт. Михайлівки та смт. Чернігівки.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Запорізький бізнес: економити електроенергію – це важливо

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 440 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 887-го дня війни