Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Території активізували розробку містобудівної документації

13 січня 2014 - 16:03

Території активізували розробку містобудівної документації

В облдержадміністрації відбулося чергове засідання архітектурно-містобудівної ради, яке провів начальник управління містобудування та архітектури ОДА Олександр Билим.

На виконання заходів, затверджених розпорядженням голови обласної державної адміністрації «Про затвердження заходів щодо планування територій Запорізької області на 2013 рік», у Гуляйпільському та Чернігівському районах були розроблені проекти детальних планів територій.

- Детальний план – містобудівна документація, яка розробляється для визначення планувальної організації і функціонального призначення з метою створення повноцінного соціально-життєвого середовища шляхом розвитку виробничої, соціальної, інженерно-транспортної інфраструктури населених пунктів районів, визначення напрямків сталого розвитку та забезпечення раціонального використання ресурсів. Для нас украй важливо, щоб ця документація була підготовлена належним чином, адже ми її постійно використовуватимемо, - зазначив Олександр Билим.

Під час засідання розглянуто та обговорено проект детального плану промислової зони смт Залізничне Гуляйпільського району з урахуванням раніше наданих рекомендацій. Проектувальниками було враховано всі попередні зауваження, детальний план цієї території рекомендовано до затвердження.

Також учасники засідання розглянули проект детального плану території полігону твердих побутових відходів КП «Чернігівське ВУЖКГ» Чернігівського району, який у результаті було рекомендовано доопрацювати.

Крім того, розглянуто містобудівний розрахунок з техніко-економічними показниками, розташування багатофункціонального торговельно-культурного комплексу по вул. Запорізького козацтва м.Запоріжжя та рекомендовано надати варіанти просторового розміщення проекту будівлі в композиційній схемі парку з розробкою пропозицій планувальної схеми парку.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Школа офлайн»: МОН запустило нову гарячу лінію

Соціальна сфера Запоріжжя: економія електроенергії – вимога часу

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 395 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі