Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Віктор Ємельяненко: «Всі гілки влади мають допомагати правоохоронним органам»

20 грудня 2013 - 15:31

Під час робочої поїздки до Оріхівського району перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельянко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня міліції України та привітав особовий склад райвідділу міліції з професійним святом.

Начальник райвідділу підполковник міліції Олександр Петровський підбив підсумки роботи органів внутрішніх справ району.

- З початку поточного року нам вдалося досягти значних успіхів у боротьбі зі злочинністю та  охорони й забезпечення громадського порядку в районі. Насамперед завдяки профілактичній роботі у порівнянні з минулим роком зменшилась кількість скоєних тяжких злочинів, тілесних ушкоджень, грабежів, шахрайств. Приділялася й приділяється значна увага незаконному обігу наркотичних засобів, вогнепальної зброї, досягнуто значних успіхів у проведенні профілактичної роботи з попередження злочинів стосовно  громадян у громадських місцях, на вулицях населених пунктів району. Це результат тісної співпраці з органами влади, - повідомив Олександр Петровський.

Віктор Ємельяненко привітав оріхівських правоохоронців з професійним святом від імені голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка.

- Особовий склад Оріхівського райвідділу міліції виконує свої обов’язки з честю, знаходячись у п’ятірці кращих підрозділів в області. Це - результат копіткої роботи кожного з вас. Приємно бачити в залі і досвідчених, і молодих міліціонерів, адже дуже важливо передавати досвід, напрацьований роками, майбутньому поколінню. Всі ми слідкуємо за подіями в нашій столиці, де в охороні правопорядку беруть участь і наші запорізькі міліціонери. Хочу підкреслити, що працівники внутрішніх справ виявляють неабияку витримку і професіоналізм. Сьогодні дуже важливо, аби всі гілки влади розуміли ситуацію й допомагали правоохоронним органам, - наголосив Віктор Ємельяненко.

Посадовець вручив кращим співробітникам правоохоронних органів грамоти ОДА та обласної ради. Також за дорученням Олександра Пеклушенка районному управлінню міліції було презентовано новий автомобіль «SENS», який буде передано патрульно-постовій службі райвідділу для несення служби на території району.

Після урочистостей Віктор Ємельяненко провів нараду з соціально-економічного розвитку Оріхівськогорайону, в якій взяли участь голова Оріхівської РДА Карина Дудніченко, Оріхівський міський голова Сергій Герасименко, заступники голови РДА, представники управління фінансів РДА та відділу економічного розвитку та торгівлі РДА.

У ході наради було обговорено питання виконання районного бюджету, виконання запланованих обсягів надходжень до бюджетів усіх рівнів, а також стан освоєння коштів по об’єктах району, які фінансуються за рахунок субвенцій з державного бюджету.

Віктор Ємельяненко окремо зупинився на питанні освоєння коштів держбюджету на проведення капітального та поточного ремонтів на дорогах комунального значення району, а також стану використання коштів з місцевих дорожніх фондів.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також