Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Розвиток сільського господарства та проведення земельної реформи

Про роботу підгрупи «Розвиток сільського господарства» робочої групи «Технологічна модернізація економіки і розвиток інфраструктури»

19 грудня 2013 - 09:34

За участю заступника голови облдержадміністрації (стажування) Ніколенка О.В. 12 грудня 2013 року проведено нараду актива сільгосптоваровиробників з представниками інспекцій та служб у сфері АПК.

В роботі наради взяли участь директор Департаменту Ревуцький А.М. начальники управлінь (відділів) агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівники сільгосппідприємств, громадські організації, керівники служб з питань АПК.

На нараді розглянуто питання: виробничі показники АПК на 2014 рік; проблемні питання від громадських об’єднань АПК та сільгосптоваровиробників; підведення підсумків.

За участю заступника голови облдержадміністрації (стажування) Ніколенка О.В. 12 грудня 2013 року відбулася колегія Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації щодо підсумків роботи підприємств агропромислового комплексу Запорізької області за 11 місяців 2013 року та завдання на 2014 рік.

В роботі колегії взяли участь директор Департаменту Ревуцький А.М. начальники управлінь (відділів) агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівники служб з питань АПК.

На колегії розглянуто питання: підсумки роботи підприємств агропромислового комплексу Запорізької області за 11 місяців 2013 року; попередні підсумки збирання врожаю сільськогосподарських культур у поточному році та перспективи розвитку галузі рослинництва у 2014 році; стан та перспективи розвитку галузі тваринництва у 2014 році.

Перший заступник голови облдержадміністрації Ємельяненко В.А. 11 грудня 2013 року провів нараду з питань організації фінансування підприємств агропромислового комплексу у 2014 році та реалізації пріоритетів діяльності Запорізької обласної державної адміністрації, спрямованих на активізацію роботи з банками стосовно питань агропромислового сектору економіки.

В нараді взяли участь заступник голови облдержадміністрації (стажування)    Ніколенко О.В., директор Департаменту Ревуцький А.М. та керівники банків.

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі