Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Ситуація в агропромисловому комплексі регіону – стабільна та не викликає занепокоєння у Держсільгоспінспекції

15 жовтня 2013 - 14:12

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко провів зустріч з першим заступником голови Державної інспекції сільського господарства України Юрієм Марчуком.

У зв’язку з несприятливими для проведення осінньо-польових робіт погодними умовами представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також Держсільгоспінспекції виїхали на території, щоб з’ясувати поточну ситуацію на місцях. Перед зустріччю з очільником регіону Юрій Марчук узяв участь у нараді, яку провів заступник голови обласної державної адміністрації Олег Ніколенко з фахівцями Департаменту агропромислового розвитку ОДА, на якій були звірені статистичні та фактичні дані щодо проведення збиральної та посівної кампаній.

- Область має серйозний потенціал, і свої ресурси ви використовуєте ефективно. Ми перевірили ряд показників роботи агропромислового комплексу, за якими Запорізький край посідає гідне місце серед інших регіонів країни, - повідомив перший заступник голови Держсільгоспінспекції.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко відзначив, що ситуація в сільському господарстві регіону дійсно стабільна, а це позначається і на ціновій політиці  ринку харчових продуктів.

- Наразі стабілізована ціна на овочі та картоплю. Маємо домовленість з мережами супермаркетів щодо постачання цих продуктів за помірними цінами. Крім того, налагоджена взаємодія з районами області, які також привозитимуть овочі на продаж до міст обласного значення, - повідомив голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

Графік робочої поїздки першого заступника голови Державної інспекції сільського господарства України до Запорізької області передбачає також виїзд у райони.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Запорізький бізнес: економити електроенергію – це важливо

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 440 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 887-го дня війни

Нова платформа «Пульс»: збір відгуків про державу від бізнесу