Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі з'явиться Палац правосуддя - Олександр Пеклушенко

7 жовтня 2013 - 14:14

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко привітав представників запорізького судового корпусу з професійним святом - Днем юриста, який відзначається 8 жовтня. На урочистих зборах, які відбулися в Запорізькому апеляційному суді, керівник регіону вручив кращим працівникам грамоти обласної державної адміністрації.

Олександр Пеклушенко подякував суддям за їх працю і пообіцяв, що в найближчі роки збудеться спільна мрія всіх працівників судової системи регіону - у Запоріжжі мають намір побудувати Палац правосуддя.

- Завдання непросте, але в принципі ми зможемо реалізувати цей проект протягом 5-7 років. Упевнений, що вже наступного року ми опрацюємо концепцію зведення Палацу правосуддя і закладемо перші сотні тисяч гривень на об'єкт. Ми реалізуємо цей проект, який дозволить зробити умови вашої праці кращими, щоб ви могли успішно виконувати ті завдання, які ставить перед вами держава - захист прав і свобод громадян. Президент України Віктор Янукович чітко заявив: головне в усьому - це  людина і ії інтереси, - наголосив Олександр Пеклушенко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також