Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До проблем запоріжців – з увагою та розумінням

5 вересня 2013 - 13:44

Перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Ємельяненко провів пряму телефонну лінію з жителями області. Протягом години посадовцю зателефонували 14 громадян, переважна більшість – з Вільнянського району.

Під час спілкування з посадовцем жителі області порушували питання соціального захисту, пенсійного забезпечення, розрахунку орендарів земельних паїв з власниками, придбання житла для воїнів-інтернаціоналістів тощо.

Двоє жителів області – з Гуляйпільського та Вільнянського районів звернулися до з проханням допомогти їм у розв’язанні проблеми розрахунків орендарів з пайовиками за використання їх землі. Обидва звернення передано заступнику голови ОДА Олегу Ніколенку, їх вирішенням займатиметься робоча група з питань розв’язання конфліктних ситуацій у сфері використання сільськогосподарських земель, захисту права власності громадян на землю.

Також до Віктора Ємельяненка зателефонували жителі с.Грозове Вільнянського району з проханням, щоб шкільний автобус підвозив не тільки учнів, а й студентів профтехучилища, яке розташоване недалеко від школи.

Жителі с.Богатирево Вільнянського району просили посадовця посприяти у вирішенні питання транспортного забезпечення, а саме – збільшити кількість маршрутів або замінити мікроавтобуси на більш місткі. Жителі с.Вільнянка Вільнянского району просили розв’язати проблему водопостачання села, а жителі с.Димитрівка Бердянського району  -відремонтувати дорогу в населеному пункті.

За підсумками заходу Віктор Ємельяненко дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації та головам райдержадміністрацій щодо сприяння у вирішенні в межах компетенції порушених питань.

- Проведення прямих телефонних ліній дуже важливе у роботі обласної виконавчої влади. Вони допомагають правильно оцінювати результати нашої діяльності, адже люди завжди кажуть правду, не приховують критику і відверто висловлюють свою думку про ті чи інші дії. Разом з тим, вони мають можливість поділитися своїми проблемами, які потребують особливої уваги та втручання влади на обласному рівні. Звернення кожного жителя області, який сьогодні до мене звернувся, буде опрацьовано, а за підсумками буде вжито відповідні заходи, - запевнив Віктор Ємельяненко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також