Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Реалізація нових соціальних ініціатив Президента України

31 липня 2013 року проведено засідання робочої групи «Реформа соціальної сфери і підвищення якості життя» Комітету з економічних реформ у Запорізької області

7 серпня 2013 - 15:56

31 липня 2013 року в межах діяльності Комітету економічних  реформ Запорізької області проведено засідання робочої групи «Реформа соціальної сфери і підвищення якості життя».

У засідання групи взяли участь заступник голови облдержадміністрації, голова робочої групи  А.М. Гамов,  заступник голови робочої групи, секретар робочої групи  В.Г. Казека, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Мещан І.В., заступник начальника управління департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хіврич В.В., в.о. директора обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любімцева С.А.

На засідання групи слухали питання:

1. Про формування ефективної моделі роботи інституту соціальних працівників в Запорізькій області; 

2. Про стан реалізації Закону України «Про екстрену медичну допомогу» в Запорізькій області;

3. Про стан реалізації пілотного проекту щодо впровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою;.

4. Про підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2013/2014 років. Оснащення усіх шкіл туалетами, заступника начальника управління департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хіврич В.В.

За підсумками проведення засідання робочої групи вирішено:

1. Взяти до уваги інформацію: голови робочої групи  про формування ефективної моделі роботи інституту соціальних працівників в Запорізькій області, налагодження міжвідомчої взаємодії між суб’єктами соціальної роботи; винести питання на розгляд спільного засідання колегії облдержадміністрації 16.08.13р.; підготувати відповідний проект розпорядження голови облдержадміністрації.

2. Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації забезпечити контроль за виконанням регіонального плану–графіку введення в експлуатацію оперативно-диспетчерської служби області.

3. Профільним заступникам міських голів міст обласного підпорядкування і голів райдержадміністрацій - керівникам робочих груп з реалізації пілотного проекту по державному регулюванню цін на препарати для лікування гіпертонічної хвороби забезпечити дієві заходи щодо активізації роботи з реалізації пілотного проекту щодо впровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

4. Департаменту освіти і науки, молоді та спорту до 20 серпня 2013 р завершити у повному обсязі роботи, пов’язані із облаштуванням внутрішніх туалетів у кожному загальноосвітньому навчальному закладі, в яких вони відсутні; до 25 серпня 2013 р. завершити перевірку стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року, приділивши особливу увагу питанням безпеки учнів, стану під’їзних шляхів, та провести наради з цих питань; до 15 жовтня 2013 р. завершити роботу з підготовки навчальних закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2013/2014 року.

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі