Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Розвиток сільського господарства та проведення земельної реформи

Про роботу підгрупи «Розвиток сільського господарства» робочої групи «Технологічна модернізація економіки і розвиток інфраструктури»

29 липня 2013 - 09:17

25.07.2013 відбулася нарада з питання публічного обговорення проекту розпорядження голови облдержадміністрації «Про затвердження Порядку використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються в 2013-2017 роках для створення малих пекарень шляхом часткової компенсації вартості обладнання вітчизняного або іноземного виробництва, для подальшого використання у виробництві борошна, хліба та хлібобулочних виробів»

У роботі наради взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ніколенко О.В. (стажування), представники обласної ради, фахівці Департаменту агропромислового розвитку та інші.

На нараді розглянуто питання Публічне обговорення проекту розпорядження голови облдержадміністрації «Про затвердження Порядку використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються в 2013-2017 роках для створення малих пекарень шляхом часткової компенсації вартості обладнання вітчизняного або іноземного виробництва, для подальшого використання у виробництві борошна, хліба та хлібобулочних виробів»

25.07.2013 за участю заступника голови облдержадміністрації Ніколенка О.В. (стажування) відбулася колегія Департаменту агропромислового розвитку щодо підсумків роботи підприємств агропромислового комплексу за І півріччя 2013 року та попередні підсумки збирання врожаю ранніх зернових культур у поточному році.

В роботі колегії взяли участь заступник директора Департаменту – Поляков А.В., члени колегії, фахівці Департаменту агропромислового розвитку, начальники управлінь (відділів) агропромислового розвитку райдержадміністрацій.

На колегії розглянуті питання: підсумки роботи підприємств агропромислового комплексу за І півріччя 2013 року; підведення попередніх підсумків проведення збиральних робіт у поточному році.

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі