Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Названо імена кращих держслужбовців, які представлятимуть Запорізький край на всеукраїнському конкурсі

5 червня 2013 - 15:21

У Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій відбулося підбиття підсумків ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець". Сертифікати з підвищення кваліфікації учасникам конкурсу вручила т.в.о. начальника управління державної служби ГУ державної служби України в Запорізькій області Світлана Бамбизова.

Цього року в І турі конкурсу взяли участь 328 державних службовців (111 осіб у номінації «Кращий керівник» та 217 - «Кращий спеціаліст»). З них тільки 50 пройшли до ІІ туру. Протягом трьох днів конкурсанти виконали тести з питань службової етики, етикету та іміджу державного службовця, пройшли  співбесіду з питань державного управління та  публічно виступили з актуальних питань суспільно-політичного розвитку та реформування державного управління.

- Запорізькі держслужбовці з року в рік демонструють високий рівень фахової підготовки. Так, перемогу в ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу здобували наші спеціалісти та керівники в 2008 і в 2011 роках. Приємно відзначити, що ви також підтверджуєте професіоналізм, відкритість та інституційну спроможність державної служби, - звернулася до переможців та лауреатів конкурсу т.в.о. начальника управління держслужби ГУ державної служби України в Запорізькій області Світлана Бамбизова.

За підсумками виконаних завдань переможцями обласного етапу конкурсу в номінації «Кращий керівник» стали Ольга Савенкова (заступник начальника відділу роботи зі зверненнями громадян апарату облдержадмінстрації) та Юлія Кулик (начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Пологівської райдержадміністрації). Кращим спеціалістом обласної державної адміністрації визнано Михайла Євтушенка (провідний економіст відділу бухгалтерського обліку та звітності Департаменту фінансів ОДА). На рівні райдержадміністрацій перше місце розділили Юлія Тоцька (головний спеціаліст відділу виплат управління соціального захисту населення Пологівської РДА) та Віталіна Століцина (головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Василівської РДА).

Переможці ІІ етапу конкурсу представлятимуть Запорізьку область у заключному ІІІ турі, який відбудеться восени у м. Київ.

 

Довідково: переможці та лауреати конкурсу користуються правом:

- цільового направлення та вступу поза конкурсом до Національної академії державного управління при Президентові України, її регіональних інститутів, магістратур вищих навчальних закладів, які проводять підготовку фахівців за спеціальностями освітньої галузі "Державне управління";

- рекомендуються для проходження стажування в центральних органах виконавчої влади та інституціях державного управління за кордоном;

- рекомендуються для зарахування до кадрового резерву на вищі посади в державному органі, в якому вони працюють, або на відповідні посади в державних органах вищого рівня.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни