Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги державних службовців!

25 квітня 2013 - 11:14

Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі – Інститут) здійснює прийом документів на навчання від державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування  за спеціальністю «Державне управління».

Робоча група  Інституту буде проводити співбесіду і прийом документів від вступників 15 травня 2013 року з 10.00 в Запорізькій обласній державній адміністрації.

Згідно з Положенням про прийом слухачів до Національної академії державного управління при Президентові України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.04.2013 № 255 (яким керуються і регіональні інститути державного управління)  до заяви про вступ додаються: особова картка державного службовця, посадової особи місцевого самоврядування встановленого зразка (особовий листок з обліку кадрів для інших категорій вступників), автобіографія, медична довідка встановленої форми, п’ять фотокарток розміром 3 х 4 сантиметри, копії диплома про повну вищу освіту, додатка до нього, засвідчені в установленому порядку (нотаріально), трудової книжки, засвідченої кадровим підрозділом, реєстраційного номера облікової картки платника податків (або відмітки у паспорті громадянина України, якщо він відмовився від присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомив про це відповідному органові державної податкової служби), а також рекомендація (для вступників на вечірню, заочну (заочно-дистанційну) форму навчання) або договір-направлення органів, установ (для вступників на денну форму навчання).

Вступники, які здобули повну вищу освіту за кордоном, подають також відповідну довідку про визнання іноземного документа про освіту, що проводиться Міністерством освіти і науки в установленому порядку.

Паспорт громадянина України та військовий квиток пред’являються особисто.

 

Довідки за телефоном 224-65-35.

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 21.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 8 населених пунктах Запорізької області.

Розпочала роботу урядова «гаряча лінія» з питань енергетики – «СТРУМ»

До 5 тисяч документів за день зможуть оцифровувати в Запорізькому обласному архіві

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 20.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 362 удари по 9 населених пунктах Запорізької області

Відкрито можливість подання заяв для вступу на бакалавра

Відбудова зруйнованих будинків в Запоріжжі: ухвалено рішення Уряду

Вже сьогодні в графіках немає чотирьох черг одночасно. Сподіваємося, що надалі буде легше, – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко про погодинні відключення електропостачання у регіоні

Отримати грант на навчання можна буде через Дію: Уряд ухвалив постанову

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.07.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.07.2024