Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Сергій Орєхов: «Запоріжжя посідає гідне місце серед обласних центрів України за якістю товарів та рівнем обслуговування споживачів»

11 квітня 2013 - 14:29

У Запорізькій області з робочою поїздкою перебуває голова Державної інспекції України з захисту прав споживачів Сергій Орєхов, який  відвідав кілька об’єктів. У програмі його перебування також участь у Форумі з питань розвитку підприємництва в Запорізькій області.

У першій половині дня Сергій Орєхов відвідав Критий ринок, гіпермаркет «Амстор», малу пекарню «Урожай» та видавничий будинок «Кераміст».

З роботою Критого ринку посадовця ознайомили директор КП «Запоріжринок» Андрій Нетреба та директор Критого ринку Олександр Єрещенко. Урядовець оглянув лабораторію, а також поспілкувався з продавцями та покупцями.

В «Амсторі» голова Держінспекції перевірив рибну продукцію, оглянув відділ з хлібобулочними виробами та відділ кулінарної продукції власного виробництва гіпермаркету.

У малій пекарні «Урожай» Сергій Орєхов поспілкувався з керівництвом та працівниками підприємства, ознайомився з виробництвом, продегустував продукцію, а також поспілкувався з журналістами.

З роботою  видавничого будинку «Кераміст» Сергія Орєхова ознайомив директор підприємства Дмитро Плеханов. Посадовець оглянув ролевий друкарський цех, листовий  цех і цех післядрукарської обробки.

Спілкуючись з журналістами, Сергій Орєхов зазначив, що Запоріжжя справило на нього позитивне враження, тож він задоволений результатами огляду об’єктів.

- Мета моєї поїздки до Запорізької області – ознайомитися з роботою підприємств та оцінити якість товарів відповідно до чинних вимог. Також я маю на меті визначити проблеми, які є в регіоні, обговорити їх з обласною та міською владою і, звісно, з самими представниками бізнесу. В підсумку ми повинні напрацювати методи вирішення наявних проблем. Відвідавши кілька об’єктів, я можу зробити висновок, що незначні проблеми є на Критому ринку, який знаходиться в центрі Запоріжжя: там необхідно посилити лабораторну базу для більш серйозної перевірки якості продуктів, - зазначив Сергій Орєхов.

За словами голови Держінспекції, Запоріжжя посідає гідне місце серед обласних центрів України за якістю товарів та рівнем обслуговування споживачів, хоча, безперечно, є над чим працювати.

- Сьогодні я матиму можливість поспілкуватися і з керівництвом області та міста, і з представниками бізнесу. Переконаний, що такий формат буде корисним і для нашої інспекції, і для місцевої влади, і, головне – для самих підприємців, - підсумував Сергій Орєхов.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни