Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Подарунки школярам до нового навчального року

1 вересня 2005 - 08:00

 

 

 

 

         Голова облдержадміністрації Юрій Артеменко, разом з посадовцями облдержадміністрації відвідав в День Знань Новомиколаївську спеціальну школу-інтернат для дітей з важкими вадами мовлення. Тут їх радо зустріли вихованці цього інтернату. Юрій Артеменко, як голова обласної організації політичної партії «Народний союз «Наша Україна», вручив дітям цього закладу подарунки - для маленьких вихованців – яскраві іграшки, для дорослих – комп’ютерний клас. Губернатор наголосив, що оснащення школи-інтернату комп’ютерною технікою стало можливим тільки завдяки спільним зусиллям обласної та районної організацій «Народного союзу «Наша Україна», разом з державною владою. Юрій Артеменко побажав учням долати шлях знань успішно, стати повноцінними громадянами нашого суспільства. Директор інтернату Володимир Польський подякував від імені вихованців, педагогічного колективу за такий потрібний для всебічного розвитку дітей подарунок.          Після урочистої лінійки та невеличкого концерту, який показали поважним гостям учні інтернату, вчителі та вихованці з гордістю продемонстрували музей українознавства під відкритим небом, який було споруджено за ініціативою педагогічного колективу. Губернатору дуже сподобався подібний почин і він порадив начальнику управління освіти та науки облдержадміністрації Ользі Свєтковій поширити цей досвід в області. « Подібний музей – це те, що йде від душі, що допомагає відроджувати наші багаті традиції, нашу духовність», зазначив Юрій Артеменко. 

         Також голова облдержадміністрації, разом з посадовцями, відвідав Михайло-Лукашевську загальноосвітню школу Вільнянського району. Губернатор, в привітальному слові, наголосив, що справжня еліта країни завжди росла «від землі», що українське село народжувало і буде народжувати видатних людей. Бажаючи маленьким і дорослим школярам успіхів у навчанні, Юрій Артеменко сказав: «Сьогодні я не можу показати вам, дорогі діти, подарунок від обласної влади, але він вже йде до вас – шкільний автобус». Останні слова були зустрінуті оплесками батьків, для яких ця новина, звісно приємна,  та свідчить, що влада не на словах, а на ділі, виконує свої обіцянки.

  

 

 

                                                            Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 21.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 8 населених пунктах Запорізької області.

Розпочала роботу урядова «гаряча лінія» з питань енергетики – «СТРУМ»

До 5 тисяч документів за день зможуть оцифровувати в Запорізькому обласному архіві

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 20.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 362 удари по 9 населених пунктах Запорізької області

Відкрито можливість подання заяв для вступу на бакалавра

Відбудова зруйнованих будинків в Запоріжжі: ухвалено рішення Уряду

Вже сьогодні в графіках немає чотирьох черг одночасно. Сподіваємося, що надалі буде легше, – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко про погодинні відключення електропостачання у регіоні

Отримати грант на навчання можна буде через Дію: Уряд ухвалив постанову

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.07.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.07.2024