Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Перші нагороди нової влади.

24 серпня 2005 - 10:00

 

 

Святкування Дня незалежності України розпочалося  в Запоріжжі з урочистого прийому  в овальній залі облдержадміністрації людей, якими область пишається по праву. Тут зібрались кращі працівники промисловості і сільського господарства, представники гуманітарної сфери.

 

Запорізький губернатор Юрій Артеменко щиро привітав шановне товариство із головним державним святом – Днем незалежності,  побажав всім здоров’я, сімейного благополуччя і творчої наснаги. Він зазначив, що  нова влада докорінно змінила підходи до визначення людей, достойних високих державних нагород. І якщо за часів кучмівського правління ордени та медалі  вручались  одним і тим самим наближеним до особи президента людям, то відтепер  нагород  будуть удостоєні саме ті, чий вагомий внесок  у розбудову економіки  і  піднесення духовності   реально впливає на  покращення життя народу України.

 

За  Указом Президента  України Віктора Ющенка  голова ОДА Юрій Артеменко  вручив ордени «За заслуги» ІІІ ступеня та медалі «За працю і звитягу»  ряду працівників промислових і сільськогосподарських підприємств регіону за  їх значні особисті заслуги в соціально-економічному та культурному розвитку України, вагомі досягнення у праці та з нагоди 14-ої річниці незалежності. Також ряду  запоріжців були присвоєні почесні звання: «Заслужений вчитель України», «Заслужений машинобудівник України», «Заслужений металург України», «Заслужений працівник освіти України», «Заслужений працівник промисловості України», «Заслужений раціоналізатор України», «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

 

За окремим Указом Президента  за народження та належне виховання дітей в сім’ї, створення умов для їх гармонійного розвитку почесного звання «Мати –героїня» були удостоєні  Тетяна Олександрівна Метля ( народила і виховала  сімох дітей) та Валентина Степанівна Тарановська( народила і виховала  десятьох дітей).

 

-         Ви – унікальні люди, - процитував Президента Віктора Ющенка запорізький губернатор, звертаючись до нагороджених. -  Ми пишаємось вами, любимо вас. Я щиро вдячний вам за вашу працю. Нехай  ці ордени та медалі стануть  символом  нашого шанування ваших заслуг перед народом та державою.

 

( Список нагороджених додається).

 

 

 

Прес-служба облдержадміністрації.

 

(.doc, 49Kb)

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 21.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 8 населених пунктах Запорізької області.

Розпочала роботу урядова «гаряча лінія» з питань енергетики – «СТРУМ»

До 5 тисяч документів за день зможуть оцифровувати в Запорізькому обласному архіві

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 20.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 362 удари по 9 населених пунктах Запорізької області

Відкрито можливість подання заяв для вступу на бакалавра

Відбудова зруйнованих будинків в Запоріжжі: ухвалено рішення Уряду

Вже сьогодні в графіках немає чотирьох черг одночасно. Сподіваємося, що надалі буде легше, – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко про погодинні відключення електропостачання у регіоні

Отримати грант на навчання можна буде через Дію: Уряд ухвалив постанову

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.07.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.07.2024