Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Реформування системи медичного обслуговування

Селекторна нарада щодо реалізації національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства» у 2012 році

9 жовтня 2012 - 16:01

Заступник голови облдержадміністрації І.В. Шишка разом з начальниками управлінь охорони здоров’я та капітального будівництва облдержадміністрації взяли участь в селекторній нараді щодо реалізації національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства» у 2012 році, яка відбулась 05.10.2012 під головуванням першого заступника Глави Адміністрації Президента, виконавчого секретаря Комітету з економічних реформ України І.М. Акімової в форматі відеоконференції. На нараді були заслухані звіти про стан реалізації проекту за 9 місяців поточного року в 9 регіонах країни. Обговорювались проблемні питання щодо своєчасного виконання планів створення регіональних перинатальних центрів та їх кадрового забезпечення.

За підсумками селекторної наради 08.10.2012 під головуванням заступника голови облдержадміністрації І.В. Шишки проведене засідання робочої групи з впровадження Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства» у Запорізькій області, на якому керівникам управлінь облдержадміністрації дані доручення щодо підготовки та своєчасного надання фінансової звітності та інформації, яка забезпечить прозорість державних закупівель, щодо утворення опікунської ради, планування видатків на функціонування обласного перинатального центру після його відкриття, моніторингу виконання плану комунікаційної кампанії, щодо забезпечення активного використання на першому етапі функціонування перинатального центру телемедичних технологій та організації катамнестичного нагляду.

Злагоджена робота всіх структурних підрозділів облдержадміністрації, що залучені в реалізації проекту, дозволяє дотримуватись виконання плану заходів для вчасного введення в експлуатацію обласного перинатального центру. Це буде важливим кроком у впровадженні новітніх світових технологій перинатальної медицини та доступності їх для населення області.

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі