Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

22 листопада 2012 - 16:33

На виконання п. 3.3 Положення «Про Громадську раду при Запорізькій обласній державній адміністрації», рішенням Президії Громадської ради від 09.11.2012 № 9 утворено робочу групу з підготовки звітно-виборчих зборів для формування нового складу Громадської ради (далі – Робоча група), до якої увійшли:

1. Горідько Марія В’ячеславівна – перший заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації (подання обласної державної адміністрації).

2. Дегтяр Альона Ігорівна – головний спеціаліст відділу зв’язків з політичними партіями та громадськими організаціями управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації (подання обласної державної адміністрації).

3. Заболотна Наталія Олександрівна – заступник голови Громадської ради (подання комітету Громадської ради з питань громадського контролю за діяльністю влади, розвитку громадянського суспільства та громадської експертизи).

4. Зубченко Олександр Сергійович – заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації (подання обласної державної адміністрації).

5. Несчотний Валерій Валерійович – відповідальний секретар Громадської ради (подання комітету Громадської ради з питань євроінтеграції, зовнішніх відносин та зовнішньоекономічної діяльності).

6. Нікітенко Артур Сергійович – член Громадської ради (подання комітету Громадської ради з питань промисловості та розвитку інфраструктури).

7. Столяренко Тетяна Володимирівна - член Громадської ради (подання комітету Громадської ради з питань бюджету, економіки та фінансів).

8. Щербаков Сергій Сергійович – голова обласної громадської організації «Будуй життя» (подання комітету Громадської ради з питань агропромислового розвитку, продовольчої безпеки та розвитку села і сільських громад).

 

Голова Громадської ради
при облдержадміністрації      О.В. Наметченко

Читайте також

Чотири автобуси – чотири порушення: в Запоріжжі перевірили транспорт на внутрішньообласних маршрутах

Благодійний фонд «Світ Україна. Пологи» об’єднав волонтерів із золотими серцями

Ми сильні, бо ми – українці! – переконаний військовослужбовець Олександр Колісніченко

Українцям за кордоном продовжать можливість ДНК-тестування для пошуку рідних

Як отримати грант до 15 тисяч доларів українським підприємицям

Вступна кампанія до профтехів: оголошено старт

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти завдали 429 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 858-го дня війни

В Запоріжжі відзначили 32-річчя військової частини 3026 Нацгвардії України

Повне знеструмлення підприємства: як уникнути техногенної катастрофи

Поліцейські Запоріжжя розкрили резонансне вбивство місцевого посадовця