Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Покращення інвестиційного клімату

Відбулася серія нарад з питань підготовки міжрегіональної спеціалізованої конференції «Модернізація житлово-комунального господарства на засадах державно-приватного партнерства» в рамках Міжнародного Інвестиційного Форуму

16 серпня 2012 - 13:47

7 серпня за участю заступника голови облдержадміністрації Гончарука П.А. відбулося засідання наради з питань підготовки міжрегіональної спеціалізованої конференції  «Модернізація житлово-комунального господарства на засадах державно-приватного партнерства» в рамках Міжнародного Інвестиційного Форуму, запланованої на 11 вересня 2012 року. На засіданні були розглянуті організаційні питання цього заходу. Також на порядку денному розглядалося питання проведення виїзного засідання Національної Ради з питань створення та діяльності ОСББ в рамках вищезазначеної  конференції.

8 серпня відбулася обласна селекторна нарада з питань роботи житлово-комунального господарства у зимовий період. На Нараді були присутні представники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники підприємств житлово-комунального господарства, міські голови міст обласного значення, голови райдержадміністрацій. Під час Наради були розглянуті питання підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2012-2013 років та розрахунки за енергоносії. Також, селекторна Нарада була присвячена роз’ясненню ситуації щодо залучення інвестицій в території області. За результатами Наради управлінням зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації було підготовлено листа до райдержадміністрацій та виконкомів міст обласного значення щодо ретельної підготовки інформації, з урахуванням статистичних даних за І півріччя 2012 року, про інвестиційні проекти, які реалізуються на території області або щодо яких ведеться підготовча робота.

14 серпня за участю заступника голови облдержадміністрації Гончарука П.А. відбулося чергове засідання наради з питань підготовки міжрегіональної спеціалізованої конференції  «Модернізація житлово-комунального господарства на засадах державно-приватного партнерства» в рамках Міжнародного Інвестиційного Форуму, запланованої на 11 вересня 2012 року. Засідання було присвячене забезпеченню високого рівня проведення вищезазначеної конференції. 

 

 

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі