Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Реформування системи медичного обслуговування

Відбулось чергове засідання робочої групи з впровадження Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства»

15 серпня 2012 - 13:47

Чотирнадцятого серпня відбулось чергове засідання робочої групи з впровадження Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства» у Запорізькій області під головуванням голови обласної державної адміністрації Пеклушенко О.М. На засіданні були присутні мер міста Запоріжжя Сін О.Ч., заступник голови облдержадміністрації Шишка І.В., керівники та заступники управлінь облдержадміністрації, залучених у реалізації проекту: Запорожченко А.Г., Жук В.М., Дьоміна Н.Т., Слепян Е.В., Селіщева О.В., керівник Запорізької філії ДП «Укрдержбудекспертиза» Браун Ю.Д., проектанти: Волинець С.С. та Мущиц О.В.

В доповіді начальника управління охорони здоров’я  облдержадміністрації Запорожченка А.Г., було висвітлено стан виконання впровадження проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства» у Запорізькій області та заходи щодо підготовки до участі в засіданні Експертної комісії Держінвестпроекту України щодо розгляду питання фінансування створення Запорізького обласного перинатального центру, яке заплановано на 03.09.2012.

За результатами засідання голова обласної державної адміністрації Пеклушенко О.М. дав відповідні доручення учасникам наради щодо своєчасної підготовки всіх необхідних документів та щодо участі в роботі Експертної комісії Держінвестпроекту України. Особливо він зазначив: «На сьогодні я не бачу проблемних питань, які не могли б бути вирішені своєчасно. Реконструкція Запорізького обласного перинатального центру неодмінно буде завершена в терміни, що визначені у дорученні Президента України Януковича В.Ф»

 

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі