Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Приватизація й управління державною власністю

Ще одне товариство Запорізької області повністю розрахувалось з боргами перед Державним бюджетом

30 липня 2012 - 16:54

ВАТ „Супутник” погасило заборгованість перед Державним бюджетом України у повному обсязі. Про це повідомив виконавчий директор товариства І. О. Анцюнас на черговому спільному засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат підприємств, які входять до сфери управління регіонального відділення, та внутрівідомчої робочої групи з вирішення питань покращення розрахунків з бюджетом підпорядкованих регіональному відділенню підприємств, що відбулось у регіональному відділенні у рамках роботи підгрупи з питань приватизації та управління державною власністю у складі робочої групи „Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції” регіонального комітету з економічних реформ Запорізької області. За словами голови зазначеної комісії О. В. Задорожного, це стало можливим, передусім, завдяки злагодженій співпраці регіонального відділення та керівництва господарського товариства.

Крім того, на засіданні були заслухані представники інших товариств-боржників, а саме: голова правління ВАТ „Вуглецевий композит” (державні корпоративні права – 99, 36%) О. В. Кирпушко, керуючий санацією ВАТ „НДІ Перетворювач” (державні корпоративні права – 46, 0% ) Персюк С.В., які доповіли про здійснені заходи, направлені на погашення заборгованостей.

Варто зазначити, що на спільне засідання був запрошений заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації А. М. Гамов, який проінформував, зокрема, про досягнення домовленостей між ВАТ „Вуглецевий композит” та Національною атомною енергетичною компанією відокремлений підрозділ Запорізької АЕС щодо повернення дебіторської заборгованості у розмірі 365, 667 тис. грн.

Довідка: ВАТ „Супутник” (корпоративні права держави – 20 %) ще у 2010 році повністю погасило заборгованість із заробітної плати, а у грудні 2011 була погашена заборгованість перед Пенсійним фондом України.

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі