Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Досить планувати. Прийшов час працювати»

27 грудня 2011 - 13:53

Олександр Пеклушенко: «Досить планувати. Прийшов час працювати»Олександр Пеклушенко: «Досить планувати. Прийшов час працювати»

Сьогодні відбулася підсумкова прес-конференція, в якій взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, його заступники та голова обласної ради Павло Матвієнко.

- Проведення підсумкової прес-конференції саме у такому форматі не випадкове, - підкреслив Олександр Пеклушенко, - адже сьогодні в регіоні сформована команда, яка об’єднана однією метою та ставить перед собою спільні завдання. Наразі наша команда працює злагоджено і вже можна підбити перші підсумки, – заявив голова облдержадміністрації.

Серед завдань, що вдалося вирішити за цей час, Олександр Пеклушенко виділив утримання стабільної бюджетної ситуації в Запорізькій області. Субвенції з держбюджету, що надійшли в регіон після зустрічі голови облдержадміністрації з Президентом України Віктором Януковичем, дозволили закінчити бюджетний рік без боргів по заробітній платні працівникам бюджетної сфери.

За цей час також  визначено  пріоритетні напрямки роботи обласної влади. Розвиток села та реформування медицини; підтримка сім’ї, молоді та дітей; забезпечення правопорядку; покращення екології та підвищення туристичного потенціалу краю – це задачі, навколо яких будуть концентруватися бюджетні кошти та зусилля в наступному році.

Особлива увага буде приділятися знаковим об’єктам: мостам через р. Дніпро, запорізькому аеропорту, обласній філармонії, алацу спорту «Юність». Вже сьогодні помітний прогрес у роботі за цими напрямками. Досягнуто домовленості про передачу в комунальну власність аеропорту. ПС «Юність» отримає фінансування за державною програмою «Хокей України». Активізувалась робота на запорізьких мостах. 2012 рік стане вирішальним для цих об’єктів, вважає голова облдержадміністрації .

- Досить планувати, прийшов час працювати. Ми визначились з пріоритетними напрямками роботи. Також райони області повинні визначити і для себе проблеми і об’єкти, що стануть для них головними на 2012 рік. І навколо цих пріоритетів треба концентрувати сили та бюджетні кошти, – наголосив Олександр Пеклушенко.



Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни