Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Антибюрократичний комітет оголошує боротьбу з несумлінними чиновниками

21 жовтня 2011 - 15:21

Відбулося засідання антибюрократичного, або «антимарудного», комітету, яке провів голова обласної державної адміністрації Борис Петров. На порядок денний винесено три питання, з проханням про вирішення яких до комітету звернулися жителі області.

Перш за все, заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук доповів  учасникам засідання про результати роботи антибюрократичного комітету. За словами посадовця, подібні заходи, як організація «антибюрократичного комітету», є дуже необхідними для громадян, адже надають можливість зрушити з місця  важкі справи, пов’язані з бюрократичною тяганиною. З іншого боку, дозволяє державним службовцям вдосконалювати роботу з надання послуг.

- Та головне - всі наші засідання та публічні розгляди марудних справ мають позитивний ефект, - запевнив Петро Гончарук.

До розгляду поданих на антибюрократичний комітет справ запрошуються всі сторони конфлікту, отже, почасти суперечки можна вирішити під час засідання комітету. Так, розглядаючи питання щодо  обґрунтованості  відмови Запорізької міської ради у продовженні договору оренди земельної ділянки підприємцю Сармасову Фехрузу Солтановичу, до відповіді запросили представників міської влади – заступника міського голови Віталія Гриценка та представників управління з питань земельних відносин міської ради. Після розгляду позиції всіх сторін  голова обласної державної адміністрації запропонував внести до протоколу засідання  звернення до винуватців бюрократичної тяганини щодо негайного вирішення питання подовження угоди у законному порядку.

- Цей протокол ми оприлюднимо на офіційному сайті, аби  громадськість мала можливість проконтролювати виконання цих рішень. І так буде з кожним питанням, розглянутим під час засідання комітету, - підкреслив Борис Петров.

Учасники засідання розглянули також справи щодо тяганини у розгляді карної справи по факту крадіжки майна на КСП «Зоря»,  звіт керівництва Бердянської міської ради щодо остаточного вирішення питання про виділення земельної ділянки за заявою жительки міста.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни