Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Молодіжна рада запрошує до участі у масових акціях

15 серпня 2011 - 11:20

Молодіжна рада запрошує до участі у масових акціях

На черговому засіданні Молодіжної ради регіону, яке пройшло за участю заступника голови облдержадміністрації Миколи Ярмощука і начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Анастасії Склярук, молодіжні лідери Запорізького краю обговорили підготовку до проведення масових акцій у Запоріжжі. Йшлося про організацію кампанії «Україна – моя рідна країна!», яка відбудеться 23 серпня у ЦПКіВ «Дубовий гай», та акції з боротьби проти насильства у сім’ї «Залишайся людиною», яку невдовзі планується провести на площі ім. Маяковського.

За словами начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Анастасії Склярук, координатором спільних дій молодіжних організацій області щодо участі в акції « Україна – моя рідна країна!», присвяченої 20-ій річниці Незалежності нашої держави, стане обласний центр патріотичного виховання молоді. В рамках акції передбачена робота тематичних містечок за різними культурно-освітніми напрямками, концерт молодіжних гуртів та провідних солістів Запорізького краю. Захід завершиться грандіозним феєрверком.

Координатором акції «Залишайся людиною» виступить обласний центр соціально-психологічної допомоги. Всім учасникам,що зберуться на площі ім. Маяковського, щоб виразити свою позицію з протидії насильству, волонтери вручатимуть «малинові браслети» та малинові футболки - особливу відзнаку всіх борців із цим ганебним явищем. У рамках акції просто неба відбудеться концерт запорізьких гуртів і солістів.

- Молодь наочно демонструє активну життєву позицію як щодо виховання патріотизму і любові до рідної країни, так і у боротьбі з негативними явищами, на які ще хворіє наше суспільство, - дав високу оцінку молодіжному руху в регіоні заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук. - Регіональна влада на чолі з Борисом Федоровичем Петровим прагне до формування громадянської свідомості, активної позиції у представників підростаючого покоління, тому надає всебічну підтримку молодіжним ініціативам.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 01.09.2024

Впродовж доби окупанти 164 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області.

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: Запоріжжя вшанувало пам'ять полеглих воїнів патріотичним забігом

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 31.08.2024

Впродовж доби окупанти 221 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024

Навчання та гуртки в укритті: Запорізька санаторна школа-інтернат № 7 готується до повернення дітей у класи

Впродовж доби окупанти 261 раз били по 11 населених пунктах Запорізької області.