Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Сьогодні ще є час підготуватися до зими, але його дуже мало

7 липня 2011 - 12:52

С такими словами звернувся до всіх учасників засідання колегії обласної державної адміністрації голова ОДА Борис Петров на початку засідання.

- Дуже не хотілося б, потім в авральному режимі шукати ресурси для нормального входження в опалювальний сезон, - зазначив керівник області.

Також голова ОДА підкреслив важливість питань, що були розглянуті під час засідання. Це питання підготовки об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період 2011-12 року, виконання пріоритетних напрямків роботи Запорізької облдержадміністрації, питання виконання Програми розвитку донорства крові та її компонентів в області, результати здійснення контролю за дотриманням місцевими бюджетами регіону фінансово-бюджетної дисципліни та інші.

На початку засідання очільник регіону також традиційну церемонію нагородження. Так Указом Президента України за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові здобутки, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 15-ї річниці Конституції України орденом «За заслуги» І ступеня нагороджений генеральний конструктор державного підприємства «Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро «Прогрес» імені академіка О.Г.Івченка Ігор Кравченко. Почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» присвоєне деканові факультету, завідувачеві кафедри Запорізького національного університету, доктору біологічних наук Миколі Малікову. Почесне звання «Заслужений машинобудівник України» присвоєне слюсареві-випробувачу двигунів акціонерного товариства «Мотор Січ» Володимиру Коту. Почесне звання «Заслужений металург України» присвоєне старшому майстрові цеху акціонерного товариства «Український графіт» Віктору Власенку. Також за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров'я, надання висококваліфікованої медичної допомоги, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм почесне звання «Заслужений лікар України» присвоєне лікареві-ортопеду-травматологу комунального підприємства "Приморська центральна районна лікарня" Євгену Гогунському. Крім того постановою Кабінету Міністрів Уркаїни За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Запорізької області, багаторічну сумлінну працю, активну громадську позиції та з нагоди Дня Конституції України подяка Прем’єр-міністра України оголошена голові комітету мікрорайону «Нагірна частина міста» міста Бердянськ, учаснику ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Юрію Лаєру.

Також голова облдержадміністрації Борис Петров вручив грамоти Запорізької обласної державної адміністрації. За вагомий особистий внесок у підвищення кваліфікації і професійне зростання державних службовців Запорізького регіону та з нагоди Дня державної служби кандидату наук з державного управління, доцент, завідуюча магістратури спеціальності «Державна служба» Класичного приватного університету Тетяні Кравченко. За  багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих робітників для підприємств області та з нагоди 50-річчя від дня народження заступнику начальника управління – начальник відділу розвитку професійно-технічної освіти управління освіти і науки облдержадміністрації Олександру Базь. За багаторічну сумлінну працю у галузі лісового господарства, вагомий особистий внесок у розвиток і підвищення лісогосподарського виробництва Запорізького краю та з нагоди 60-річчя від дня народження Мирону Полуліх.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі