Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Громадська рада визначилася із своєю структурою

22 червня 2011 - 09:42

Для участі у черговому засіданні Громадської ради при обласній державній адміністрації зареєструвались 64 із 108 її членів.

На порядок денний винесено кілька організаційних питань:  обрання першого заступника голови Громадської ради, секретаря Громадської ради та затвердження робочих комітетів. Однак  практично одразу після відкриття засідання члени Громадської ради вирішили додати ще одне питання – обрання голови Громадської ради. Незважаючи на те, що минулого разу головою вже було обрано Олександра Наметченка,  присутні підтримали цю пропозицію і  внесли питання  до порядку денного. За підсумками голосування кандидатуру Олександра Наметченка знову підтримала переважна більшість членів  Громадської ради. Першим заступником обрано Олександра Панченка, секретарем – Валерія Несчотного.

Також члени Громадської ради затвердили 17 робочих комітетів, які працюватимуть у різноманітних напрямках: з питань євроінтеграції, зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності, з питань молоді, спорту та туризм», з питань праці, соціального захисту населення, ветеранів та людей з особливими потребами, з питань екології та охорони навколишнього природного середовища, з питань промисловості та розвитку інфраструктури, з питань агропромислового розвитку, продовольчої безпеки та розвитку села і сільських громад, з питань розвитку підприємництва, торгівлі, побутового обслуговування населення, захисту прав споживачів та контролю за цінами,  питань збереження та розвитку національних культур та суспільної моралі, з питань патріотичного виховання та духовності, з питань освіти, науки та культури, з питань охорони здоров’я, з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації і земельних відносин, з питань журналістської етики та свободи слова, з питань громадського контролю за діяльністю влади, розвитку громадянського суспільства та громадської експертизи, з питань додержання законодавства, протидії корупції в органах влади і місцевого самоврядування, захисту прав та свобод громадян, з питань бюджету, економіки та фінансів.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі