Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Результати виконання пріоритетів роботи обласної влади будуть відкриті для всіх

26 травня 2011 - 16:06

Хід реалізації пріоритетних напрямків роботи обласної державної адміністрації  розглянуто на засіданні Запорізької регіональної ради, яке провів перший заступник голови ОДА Олексій Литвин. Захід відбувся за участю заступників голови ОДА Петра Гончарука, Миколи Ярмощука, Станіслава Лимарчука, а також голови облради Павла Матвієнка та його першого заступника Олександра Клепакова.

- Сьогодні ми вперше звітуємо про виконання пріоритетних напрямків роботи обласної влади. Нами розроблено 143 індикатори, по кожному з яких підготовлено ретельний аналіз, відповідно, спираючись на цю інформацію, ми можемо прогнозувати результат роботи на кінець року, коригувати його, - повідомив заступник голови ОДА Петро Гончарук.

У ході засідання структурні підрозділи ОДА презентували звіти про реалізацію оперативних цілей, визначених у пріоритетах роботи. Зокрема,  заслухано звіти начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Євгена Семечаєвського, начальника управління освіти та науки ОДА Олександра Вєрозубова та начальника служби у справах дітей ОДА Антоніни Матвєєвої.

Посадовці поінформували присутніх про результати  моніторингів, ознайомили з досягнутими результатами та оприлюднили прогнозовані показники на кінець року.

Заслухавши звіти, Петро Гончарук відзначив, що успішно робота проводиться у  виконанні стратегічної цілі «Турбота про дітей». Є позитивні результати у сфері підвищення якості освіти. Проте, неоднозначною залишається ситуація у сфері промисловості. Поряд із зростанням промислового виробництва спостерігаються певні проблеми безпосередньо на підприємствах. Враховуючи це, заступник голови ОДА підкреслив, що обласна влада робить все можливе, щоб забезпечити стабільну роботу реального сектору економіки.

Найближчим часом детальна інформація про результати реалізації кожного з 10-ти пріоритетних напрямків роботи буде оприлюднена на сайті обласної державної адміністрації.

За підсумками  засідання регіональної ради керівники райдержадміністрацій та голови міст обласного значення отримали ряд доручень щодо виконання обраних громадою та владою пріоритетних напрямках діяльності.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни