Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Медичним сестрам – щира вдячність пацієнтів

23 травня 2011 - 13:26

Медичним сестрам – щира вдячність пацієнтів

Міжнародний день медичної сестри на Запоріжжі святкують всі медпрацівники середньої ланки, тож у ПК «Дніпроспецсталь» на урочистості з цієї нагоди зібралось чимало людей. Представники регіональної влади вручили кращим сестричкам відзнаки облдержадміністрації та обласної ради. У числі тих, кого вітали, була і краща медсестра області – переможниця обласного конкурсу фахової майстерності «Ескулап-професіонал», медсестра операційного блоку Запорізької обласної клінічної лікарні Ганна Поставна.
Як підтверджують самі медичні сестри, у роботі їм почасти доводиться застосовувати не тільки професійні знання, але й творчі здібності, зокрема, щоб підняти настрій пацієнтам. Той факт, що в обласній медицині працюють талановиті люди, підтвердила високоякісна концертна програма, яку медики підготували самостійно. Публіка сердечно вітала колег, які своїми вокальними та хореографічними талантами не поступалися професійним артистам. Найбільшу кількість самодіяльних артистів, зокрема, ансамбль естрадного танцю, представила до участі у концерті обллікарня. Як підтвердила голова профспілки медпрацівників обласної лікарні Світлана Балюта, цей дружний колектив не тільки добре виконує свої прямі професійні обов’язки, але й за підтримки адміністрації лікарні веде активну громадську роботу, підтримує творчі дарування своїх співробітників.
- Саме медичним сестрам пацієнти зазвичай завдячують своїм одужанням, адже ці тендітні жіночки, бо це ж в основному жіноча професія, рятують нас своїм милосердям, - зазначив заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук. - Визнаючи їх вагомий внесок у справу охорони здоров’я, увесь світ відмічає це професійне свято. Від імені голови облдержадміністрації Бориса Петрова, усієї нашої команди щиро вітаю всіх медичних працівників середньої ланки, бажаю сімейного благополуччя, добробуту і обов’язково міцного здоров’я.


Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни