Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Промисловий Інвестиційний Форум у Запоріжжі

13 травня 2011 - 15:39

З 17 по 21 травня у ВЦ «Козак-Палац» (м. Запоріжжя) пройде Промисловий Інвестиційний Форум за підтримки Міністерства промислової політики України. Організатори заходу - Запорізька обласна державна адміністрація, Запорізька обласна рада, Запорізька ТПП.

Партнерами Форуму стали ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», Агентство Індустріального Маркетингу, Європейська Бізнес Асоціація, Представництво Варшавської фондової біржі в Україні.

Офіційне відкриття Форуму відбудеться о 10 годині 17 травня 2011 року. У рамках заходу о 12 годині 17 травня відбудуться офіційні заходи з відкриття  XIX Міжнародної спеціалізованої виставки «Машинобудування. Металургія» та VII Міжнародної науково-практичної виставки-конференції «Литво» (кількість експонентів - 200, виставкова площа - 5000 кв.м.).

Промисловий Інвестиційний Форум покликаний стати майданчиком для вирішення проблем промислового сектора регіону, обміну досвідом та налагодження ділових зв'язків. Для обговорення обрано такі теми: інвестиції в промисловому секторі України; інноваційні технології в машинобудуванні і металургії; проекти міжнародного технологічного співробітництва. У продовження роботи форуму - IV Міжнародний науково-практичний семінар «Проблеми соціально-економічного розвитку регіонів в умовах глобалізації».

Розширення співробітництва у науково-технічній сфері, встановлення ділових контактів між науково-дослідними організаціями, вищими навчальними закладами та виробничими підприємствами України та країн-учасників форуму - повинні стати результатами роботи контактно-коопераційної біржі у рамках Форуму.

Географія учасників форуму та виставки - Росія, Білорусь, Болгарія, Німеччина, Грузія, Польща, Чехія. Основна аудиторія - власники та топ-менеджмент промислових підприємств, керівники органів влади та місцевого самоврядування, представники банків та консалтингових компаній, НДІ, вищих навчальних закладів.

Читайте також

Вступна кампанія до профтехів: оголошено старт

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти завдали 429 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 858-го дня війни

В Запоріжжі відзначили 32-річчя військової частини 3026 Нацгвардії України

Повне знеструмлення підприємства: як уникнути техногенної катастрофи

Поліцейські Запоріжжя розкрили резонансне вбивство місцевого посадовця

Діалог бізнесу та держави: запорізькі підприємці отримали практичні поради про налагодження відносини з міжнародними партнерами

В Національному заповіднику «Хортиця» відкрилась виставка, присвячена козаку Мамаю

Медичні довідки для дошкільнят та учнів: що потрібно знати перед початком нового навчального року

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області