Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Шефська допомога військовим: конкретні справи

19 квітня 2011 - 12:44

Заступник голови ОДА М.Ярмощук у військовій частині

В області триває реалізація указу Президента України щодо надання шефської допомоги військовим підрозділам. У рамках цієї роботи голова облдержадміністрації Борис Петров  ініціював проведення регулярних зустрічей керівництва області  з військовослужбовцями. Під час таких зустрічей не тільки наочно  з’ясовуються  нагальні потреби військових і напрацьовуються  шляхи їх вирішення, а й встановлюються тісні дружні контакти,  які допомагають долати труднощі.

За дорученням  голови ОДА Бориса Петрова його заступник Микола Ярмощук опікується Мелітопольською радіолокаційною ротою, що у складі Запорізького радіотехнічного батальйону забезпечує охорону повітряного простору над територією нашої області. Перебуваючи у Мелітопольському районі з робочою поїздкою, посадовець не оминув нагоди завітати до своїх підопічних. І  приїхав  не з порожніми руками – привіз хлопцям  спортивний інвентар,  книжки для солдатської бібліотеки. Саме про це просив командир роти  майор Сергій Калмиков  під час попередньої зустрічі, коли обговорювалася проблема  організації корисного дозвілля для солдатів. Зокрема, йшлося про потребу в оновленні  доволі  скромних фондів   місцевої  читальні та придбання  футбольних м’ячів.

- Їх для вас зібрали  мої друзі-однопартійці, члени обласної організації Партії регіонів, - звернувся Микола Ярмощук до солдатів, вручаючи подарунки. – І надалі діліться своїми потребами, а ми  спільно будемо їх вирішувати.

Військовослужбовці розповіли посадовцю про проблему  із доставкою  контрактників на роботу. Контрактницям, бо це переважно жінки, доводиться  понад  2 км долати пішки у будь-яку погоду. А для розв’язання  проблеми  тільки й потрібно, що  відкрити додаткову  автобусну зупинку «На вимогу»  на трасі поблизу  розташування роти. Також  вели мову про розвиток футболу - необхідно придбати сітку на футбольні ворота, низку інших проблемних питань.

Підбиваючи підсумки зустрічі, Микола Ярмощук  запевнив, що  їх побажання будуть максимально   враховані. І зобов’язався першочергово   вирішити питання  організації  автобусної зупинки.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни