Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Продукти до новорічного столу по помірних цінах продавали на ярмарках

27 грудня 2010 - 15:26

Перший заступник голови облдержадміністрації Олексій Литвин (стажування) провів щотижневу оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів

Перший заступник голови облдержадміністрації Олексій Литвин (стажування) провів щотижневу оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів. У заходів взяли участь заступники голови ОДА Лариса Мефьодова, Микола Ярмощук, Петро Гончарук (стажування).

Напередодні новорічних свят учасники наради особливу увагу приділили ціновій ситуації на ринках регіону. За інформацією начальника головного управління економіки ОДА Елли Слепян, ціни на продовольчі товари поступово почали зростати. Разом з тим, посадовець з приємністю відзначила, що цінова ситуація на ярмарках, які щотижнево проводяться у всіх містах обласного значення, залишилась стабільною.

Про ситуацію з виплатою боргів із заробітної плати на підприємствах регіону поінформував начальник головного управління праці та соціального захисту населення ОДА Віктор Панкратов. Підприємства регіону заборгували своїм працівникам понад 51 млн. грн.

Протягом року суттєво – на 16163,6 тис. грн. - скоротили борги із заробітної плати економічно активні підприємства регіону. Однак, через зростання боргів на підприємствах-банкрутах загальна сума заборгованості на промислових підприємствах скоротилась всього на 2306,5 тис. грн.

Повністю виплатили борги із зарплат за 2010 рік на таких підприємствах як ВАТ «КБ «Бердянськсільмаш», ВАТ «Перетворювач», ВАТ «Токмацьке автопідприємство 12308». 

У ході наради перший заступник голови ОДА Олексій Литвин (стажування) звернув увагу присутніх на необхідність забезпечення вчасних розрахунків за послуги теплопостачання.

- Це питання перебуває на особливому контролі у першого віце-прем’єр-міністра України Андрія Клюєва, тож показники розрахунків за теплопостачання мають бути стабільно високими, - зазначив посадовець.

Наразі рівень розрахунків підприємств теплоенергетики регіону за газ, використаний у 2010 році, складає 69%, що на 11% більше загальноукраїнського показника.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі